Adresa: Petra Preradovića 54, 43 500 Daruvar
Mob: 00385 (0) 98 930 88 78
E-mail: zeljkavujic11@gmail.com
Web: http://www.apartmani-oaza.eu
Kontakt osoba: Željka Vujić

Sveti Vid
43240 Čazma
Mob.: +385 98 799 439
pirakkristina@gmail.com

Vlasnik: Gordana Rusan
Adresa: Petra Zrinskog 2/11, 43500 Daruvar
Tel.: +385 98 1734704
E-mail: vista.apartman125@gmail.com

Hotel Bilogora
N.Š.Zrinskog 4
Grubišno Polje
Tel: 043/448-077
Mob: 091/448-0077
Voditelj: 091/377-7481
Mail: hotelbilogora@hotelbilogora.eu
Web: www.hotelbilogora.eu
Facebook: https://web.facebook.com/hotelbilogora.eu

Selimir Ivanković
mob: 091/2385-203
E-mail: selimir.ivankovic@gmail.com

Vl. Jasmina Šteković
Adresa: Ulica Češke brigade 9, 43500 Daruvar
Mob: +385 (0) 98 436 393
E-mail: aleksandar.stekovic@gmail.com

Kategorija: Apartman 3* (tri zvjezdice)
Vlasnik: BISERKA HORVAT
Adresa: ANDRIJE KAČIĆA MIOŠIĆA 20
43000 BJELOVAR
Kontakt mob.: 092/329 6658
091/173 9832
e-mail: biserka.horvat1966@gmail.com

Adresa: Šetalište Ivana Meštrovića 3, 43 500 Daruvar
mob : +385 98 920 9128
E-mail : tanjakuzle@gmail.com
Kontakt osoba: Tanja Kuzle

Milana Novačića 7, Čazma
Mob: 098/19 33 688
Mob: 098/871 910
e-mail: zeljko.sajtar@gmail.com
e-mail: danijela.sajtar@gmail.com

Adresa: Josipa Jelačića 100, 43 500 Daruvar
Mobitel: +385 (0) 98 57 22 33
E-mail: s.dizepp100@gmail.com
Kontakt osoba: Sanja Di Zepp

Recepti iz Bakine kuharice
-
Keljara Keljara - popečci od kelja › 1 kg kelja › 30 dag kruha › 1 dl mlijeka › 3 jaja › 1 dag češnjaka › 5 dag... Saznajte više...
-
Perice - Margarete Perice - Margarete Dizano tijesto: › 35 dag brašna › 1 dl vrhnja › sol › 5 dag maslaca (rastopljenog) › 1/2... Saznajte više...
-
Pita kupusnica Pita kupusnica Tijesto: › 80 dag brašna › 1 jaje › 1dcl vrhnja › sol, soda bikarbona Nadjev: › 50 dag... Saznajte više...
-
Štrukli od heljdine kaše Štrukli od heljdine kaše Tijesto: › 40 dag brašna › 1 jaje › 0,5 dl ulja, › 1,5 dl mlake vode Nadjev: › 25... Saznajte više...
-
Krpice sa zeljem Krpice sa zeljem › 5 dag masnoće › 5 dag luka › 30 dag slatkog zelja › sol, papar Za tijesto: › 20 dag... Saznajte više...
-
Bakini rezanci Bakini rezanci Tijesto: › 40 dag oštrog brašna › 4 jaja › sol, malo vode Nadjev: › 5 dag maslaca › 5 dag... Saznajte više...
-
Knedli sa šljivama Knedli sa šljivama › 50 dag krumpira › 15 dag oštrog brašna › 1 jaje › 3 dag maslaca › sol › voda za... Saznajte više...
-
Prežgana juha Prežgana juha › 7 dag masnoće › 7 dag brašna › 0,5 dag češnjaka › 0,5 dag crvene paprike › jaje ›... Saznajte više...
-
Kvargli Prge od sira - Kvargli › 1,5 kg svježeg kravljeg sira › sol, crvena paprika u prahu Priprema: U svježi sir... Saznajte više...
-
Bakina makovnjača Bakina makovnjača Dizano tijesto: › 60 dag brašna (pola glatko, pola oštro) › 7 dag šećera › 1 kocka kvasca... Saznajte više...
-
Češka gibanica Češka gibanica Dizano tijesto: › 25 dag brašna › malo kvasca › 1/2 dl ulja › 1 žutanjak › limunova... Saznajte više...
-
Kukuruzni žganci Kukuruzni žganci s krumpirom i vrhnjem › 1l vode › 20 dag krumpira › 70 dag kukuruznog brašna › 5 dag maslaca... Saznajte više...