Antuna Mihanovića 71a, Mali Zdenci
Grubišno Polje
Mob. 0915786118, 0915409191

Marčani 142
43240 Čazma
Mob.: ++385 91 3643 595
Email: kodbrune@gmail.com
Facebook: Kod Brune
Booking:
Airbnb
Booking.com

Adresa: Šetalište Ivana Meštrovića 3, 43 500 Daruvar
mob : +385 98 920 9128
E-mail : tanjakuzle@gmail.com
Kontakt osoba: Tanja Kuzle

SOBE DARIO**
Adresa: Frana Kršinića 12, 43 500 Daruvar
Vl. Darko Ribar
Tel.: +385 43 331 164
Mob.: +385 98 929 5153
E-mail: rada.ribar.da@gmail.com
Kontakt osoba: Rada Ribar




Lovačka kuća Javornik, Nikole Šubića Zrinskog 1A,
43 541 Sirač
Kontakt osoba: Matej Manjarić
E-mail: mmanjaric@gmail.com
Tel.: 091/332-4052

Selimir Ivanković
Matije Gupca 33
43000 Bjelovar
mob: 091/2385-203
E-mail: selimir.ivankovic@gmail.com

Ul. 30. svibnja 1990. br. 35, Mali Zdenci
43293 Veliki Zdenci
Mob.: ++385 98 827 082

Recepti iz Bakine kuharice
-
Keljara Keljara - popečci od kelja › 1 kg kelja › 30 dag kruha › 1 dl mlijeka › 3 jaja › 1 dag češnjaka › 5 dag... Saznajte više...
-
Perice - Margarete Perice - Margarete Dizano tijesto: › 35 dag brašna › 1 dl vrhnja › sol › 5 dag maslaca (rastopljenog) › 1/2... Saznajte više...
-
Pita kupusnica Pita kupusnica Tijesto: › 80 dag brašna › 1 jaje › 1dcl vrhnja › sol, soda bikarbona Nadjev: › 50 dag... Saznajte više...
-
Štrukli od heljdine kaše Štrukli od heljdine kaše Tijesto: › 40 dag brašna › 1 jaje › 0,5 dl ulja, › 1,5 dl mlake vode Nadjev: › 25... Saznajte više...
-
Krpice sa zeljem Krpice sa zeljem › 5 dag masnoće › 5 dag luka › 30 dag slatkog zelja › sol, papar Za tijesto: › 20 dag... Saznajte više...
-
Bakini rezanci Bakini rezanci Tijesto: › 40 dag oštrog brašna › 4 jaja › sol, malo vode Nadjev: › 5 dag maslaca › 5 dag... Saznajte više...
-
Knedli sa šljivama Knedli sa šljivama › 50 dag krumpira › 15 dag oštrog brašna › 1 jaje › 3 dag maslaca › sol › voda za... Saznajte više...
-
Prežgana juha Prežgana juha › 7 dag masnoće › 7 dag brašna › 0,5 dag češnjaka › 0,5 dag crvene paprike › jaje ›... Saznajte više...
-
Kvargli Prge od sira - Kvargli › 1,5 kg svježeg kravljeg sira › sol, crvena paprika u prahu Priprema: U svježi sir... Saznajte više...
-
Bakina makovnjača Bakina makovnjača Dizano tijesto: › 60 dag brašna (pola glatko, pola oštro) › 7 dag šećera › 1 kocka kvasca... Saznajte više...
-
Češka gibanica Češka gibanica Dizano tijesto: › 25 dag brašna › malo kvasca › 1/2 dl ulja › 1 žutanjak › limunova... Saznajte više...
-
Kukuruzni žganci Kukuruzni žganci s krumpirom i vrhnjem › 1l vode › 20 dag krumpira › 70 dag kukuruznog brašna › 5 dag maslaca... Saznajte više...