Studio apartman Tara***

 
 
 
 
 

Studio apartman Tara*** nalazi se u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, uz rijeku Toplicu, na svega par minuta hoda do centra grada. Smješten je nedaleko Termalnog vodenog parka, Daruvarskih toplica, Veteranskog centra i poznatih daruvarskih restorana.

Studio apartman je na 4. katu zgrade koja ima besplatan parking i dječje igralište. Sastoji se od hodnika i kupaonice te prostorije za boravak i spavanje koja je povezana kuhinjom. U prostoru za spavanje moguć je smještaj dvije osobe na bračnom krevetu i još jedne osobe na pomoćnom ležaju.  Kuhinja je  u potpunosti opremljena, sadrži sve potrebno posuđe i pribor, pećnicu, ploču za kuhanje, hladnjak, mikrovalnu pećnicu i kuhalo za vodu.

Studio apartman kategoriziran je s tri zvjezdice što gostima osigurava ugodan prostor za boravak uz potpunu opremljenost. Gostima su na raspolaganju posteljina, ručnici, besplatan optički internet s neograničenim prometom, klima uređaj, LED TV sa 70-ak programa i dr. Dječji krevetić dostupan je na zahtjev gosta.

U apartmanu nije dozvoljeno pušenje i dovođenje kućnih ljubimaca.

Vlasnica, osim hrvatskog jezika govori i češki, njemački te engleski.

Galerija slika:

 
 

Područje