Obojite dan kod obitelji Matešin

 
 
 
Obojite dan kod obitelji Matešin
 

Mobitel: 098 377 630
E-mail: galerija@matesin.com
www.matesin.com

U idličnom selu Bojana pored Čazme ugostit će vas obitelj Matešin. Akademski slikar Franjo Matešin rado će vas provesti kroz kulturni centar. Podijelit će s vama tajne nastanka svojih slika, a za neke od njih trebalo mu je i do tri godine da ih prenese na platno. 

Galerija Matešin sastoji od Sjeverne i Južne galerije sa stalnim postavom, prodajnog dijela sa slikama i suvenirima, terase za kino-projekcije, Amfiteatra u kojemu je mali povijesni muzej sela Bojane.

Tu su i sportski tereni, a vaša djeca zasigurno će se zabaviti na dječjem igralištu.

Okvirno vrijeme jednostavnog razgledavanja kulturnog centra Galerije Matešin je oko sat i pol, a Matešini nude i ekološke proizvode s vlastitog OPG-a. U Galeriji se često postavljaju likovne izložbe, izvode koncerti i predstave, prikazuju filmovi, održavaju razne radionice, tečajevi, promocije, sastanci te organiziraju druge kulturne, zabavne i sportske manifestacije.

Dječji dan
Želite li svojoj djeci priuštiti nezaboravan dan, nemojte propustiti "Dječji dan" koji se tradicionalno održava posljednje nedjelje u srpnju. Matešini se tada potrude osigurati pregršt šarolikih igračaka za djecu i roditelje, organiziraju se likovne i kreativne radionice, a sve završi s predstavom za djecu.

Bojani Božić u Bojani
U vrijeme došašća priređuje se "Bojani Božić u Bojani"; događanje s tradicijskom božićnom rasvjetom bez struje, otvorenim ognjištem, traženjem bombona u slami i hrvatskim božićnim blagdanskim ugođajem.

Za posjet Galeriji Matešin je potrebna prethodna najava.