Balada o vinu, siru i Daruvaru

 
 
 
Balada o vinu, siru i Daruvaru
 

Badel 1862 d.d. - Vinarija Daruvar
Suzana Jurišić
Mob: 098 208 378

Biogal sirana d.d.
Melita Pokorni
Mob: 098 700 722

Mislite da je u današnje vrijeme nemoguće dostići savršenstvo ili da je Vama osobno nedostupno? Da na zemlji više nema božanskoga? Da su božanstveni spojevi stvar prošlosti?

Varate se!! Daruvarska vina već su stekla božanski status – govore to brojna odličja, medalje i plakete, a sada im dodajemo i izvrsne sireve Biogal. 

Ma što drugi govorili – dobroga nikad previše, a ovdje govorimo: o melodiji, o harmoniji, o baladi, o ukusima i mirisima koji se isprepliću i kreiraju savršenstvo.

Jedinstveni spoj – blaženstvo.

Ovdje se suho, slatko, slano, oporo, trpko, mirisno i medeno, miješaju i stvaraju prirodnu magiju. Ovdje se stapaju duboko crvene, rustikalno smeđe, zlatno smeđe, zlatno žute i sve boje i nijanse, koje vina i sirevi daruvarskog kraja mogu ponuditi svim istinskim zaljubljenicima u ljepotu življenja – 'Joie de vivre'. Zato dođite u Daruvaru, u prekrasno okružje baroknog dvorca grofa Jankovića, i u potpunosti doživite savršen brak vina i sira. Nakon što, prema vlastitom nahođenju, odlučite tek zakoračiti u naš svijet ili mu se u potpunosti prepustiti, vjerujemo da ćete razumjeti zašto su čak i rimski carevi odlučili rijetkim i skupocjenim vinskim peharom darovati ovaj enološki i gastronomski raj.