Bilogora - Okusi baštine

 
 
 
Bilogora - Okusi baštine
 

Jabučeta 12,
Kapela, HR-43203
www.vinarija-coner.hr 
E-mail: vinarija@coner.hr
Tel.: +385911211237

Započnite dan zaboravljenim okusima jela pripremljenih od namirnica proizvedenih na našem ili okolnim obiteljskim imanjima. Uživajte u šetnji vinogradom, mirisima poljskog cvijeća i bojama Bilogore. Popnite se na stijenu za penjanje, spustite Zip-line-om, prođite kroz polja i šumarke biciklima ili pješice. 

Uberite ručak
U eko vrtu Vinarije Coner uberite povrće za ručak i uz raznovrsna, pitka vina iz našeg podruma, kušajte kako su tradicionalna bilogorska jela osuvremenili naši kuharski majstori. Poslije objeda i uživanja na terasi Vinarije Coner, posjetite Stari grad u Đurđevcu sa stalnim postavom donacije Ivana Lackovića Croate i obiđite 'hrvatsku saharu', Đurđevečke peske.

Barokne ulice mladog grada
Tek 260 godina mlad, Bjelovar vam nudi zanimljivu, kvadratnu sliku svojih baroknih ulica, jedan od najljepših park-trgova u Hrvatskoj i brojne terase na gradskom Korzu, za uživanje u poslijepodnevnoj kavi. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za pojedince i grupe do 50 osoba. Prijevoz se odvija osobnim automobilom, kombijem ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i hrvatskom jeziku.