Lovrak Expressom u avanturu

 
 
 
Lovrak Expressom u avanturu
 

Draga djeco, roditelji, odgajatelji i nastavnici! Uz pomoć Lovrak Expressa postanite dio nezaboravnog svijeta mašte Mate Lovraka, najpoznatijeg hrvatskog dječjeg pisca. 

Za početak posjetite školu koja nosi njegovo ime i razgledajte spomen sobu uređenu njemu u čast. Sjednite u vlak u snijegu, obiđite mlin družbe Pere Kvržice. Igrajte se u dječjem parku, prošetajte poučnom stazom prijatelja prirode, upoznajte se s biljnim i životinjskim svijetom.

Odmorite se i ručajte u športsko-rekreacijskom centru Kukavica, smještenom usred šume, s mnoštvom sportskih sadržaja. Idealan je to prostor za edukativno-zabavne igre, likovne radionice te razne igre na sportskim terenima - skakanje u vrećama, potezanje konopca, dječje Olimpijske igre, nogomet, rukomet, košarka, odbojka i druge. 

 

Škole u prirodi i kampovi za djecu i mlade

Škole u prirodi i kampovi za djecu i mlade odavno su već postali sastavni dio života učenika, učitelja, djece i mladih, te su postali svojevrsni kulturni fenomen.
Uz suradnju s putničkim agencijama, za Vas organiziramo, odnosno prilagođavamo program škola u prirodi i kampova prema Vašim željama.
Boravak kod nas zamišljen je kao spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Javite nam se i zajedno s nama organizirajte Vaš boravak!!!!

Team building
U ugodnoj atmosferi okruženoj prirodom, mirom i tišinom, opustite se, zbližite s kolegama, zabavite se, zaigrajte i ojačajte timski duh!

Aktivnosti koje Vam nudimo:

  • različiti sportovi na sportskim terenima (nogomet, odbojka na pijesku, badminton, rukomet, košarka)
  • kreativne radionice, interaktivne radionice
  • timska olimpijada (skakanje u vreći, povlačenje konopa, bacanje kamena s ramena i sl.)
  • kviz znanja
  • timsko kuhanje
  • logorovanje
  • vožnje biciklom, šetnje kroz netaknutu prirodu

Preuzmite dokument:

Ponuda - Turističke agencije   (240.71 KB)
Ponuda - Za škole - dječji izleti   (235.83 KB)
Program - 29. Lovrakovi dani kulture   (326.7 KB)