Božićna bajka - Uskrsna priča obitelji Salaj

 
 
 
Božićna bajka - Uskrsna priča obitelji Salaj
 

Zadruga BOŽIĆNA BAJKA
kontakt@bozicnabajka.com 
www.obiteljsalaj.com 
www.bozicnabajka.com
Mob.: 099 202 5562

Samo jedan pogled je dovoljan da se u djetinjstvo urežu lijepa sjećanja i isto toliko je potrebno da se nakon puno godina ta ista sjećanja vrate.

Božićna bajka obitelji Salaj
Obitelj Salaj već 14 godina priča svoju Božićnu bajku isprepletenu milijunima lampica koje brinu za nezaboravan doživljaj najznačajnije adventske manifestacije kontinentalnog dijela Hrvatske. Odlučite li se na šetnju, potoci, stazice, otoci, jezera, šume i njegovani travnjaci garantiraju predivne vizure na 60.000 kvadrata raznolikosti. Moćni huk mlinskog kola na mlinu obitelji Salaj, zaglušujući šum vodopada rijeke Grabovnice, jezera, mostovi, 1700 stabala i grmlja iza kojih se kriju mnoge tajne. Da bi ste doprijeli do njih krenite vijugavim stazicama.
Možda se snješko, pingvin, medo, labud, zaleđeno jezerce, sjeverni pol ili glavom i bradom djed Božićnjak požele fotografirati s vama. Fotografije koje načinite neka vas podsjećaju kako ste se osjećali. Svojim osjećajima sudjelovali ste u stvaranju svakog našeg dana. Vrijedi otkrivati novo.

 

Uskrsna priča obitelji Salaj 
Kada imanje Salajevih obasjaju milijuni lampica, ostat će vam doživljaj za pamćenje. No, znate li kako je u proljeće? Zeko, pilić i jaje ispričat će vam svoju priču u iščekivanju najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa na imanju s gotovo dvije tisuće različitih biljaka, četiri jezera, potocima i uređenim stazama.
Ne bojte se, bit će i svjetla. Salajevi će za vas osvijetliti tisuće i tisuće pisanica, a za desetodnevnog trajanja Uskrsne priče osim razgledanja uskrsnih dekoracija, možete uživati i u oživljenim tradicijskim igrama, radionicama, kazališnim predstavama za najmlađe i bogatoj tradicijskoj gastronomskoj ponudi.