Apartman Niva

 
 
 
 
 

Josipa Jelačića 9, Daruvar

Kontakt osoba: Ivana Novotni Šuprina
Mob: +385 95 905 3101
E-mail: apartman.niva@gmail.com
Web: https://apartman-niva-daruvar.business.site/

Apartman NIVA*** nalazi se u centru grada udaljen samo stotinjak metara od glavnog gradskog trga. Apartman je smješten na prvom katu obiteljske stambeno-poslovne zgrade vis-á-vis pošte na ulazu u stambenu četvrt. Na samo par minuta hoda od apartmana nalaze se svi javni sadržaji (trgovine, restorani, caffe barovi, apoteka, gradska tržnica) potrebni za ugodan i ležeran boravak.

Nakon dvije minute ugodne šetnje preko gradskog trga nalazi se ulaz u Julijev park koji se proteže u šumu s uređenim perivojem i šetnicama u sklopu kojeg se nalaze Daruvarske toplice, Restoran "Terasa", dječja igrališta, termalni izvori te Sportski ribnjak Jezero. Na rubnom dijelu parka uz rijeku Toplicu smješten je Termalni vodeni park Aquae Balissae.

Poliklinika "Dr. Maletić"  nalazi se preko puta apartmana, a Poliklinika "Arcadia" udaljena je jedan kilometar od centra grada.

Lokacija apartmana pruža gostima jednostavnu pristupačnost svim važnijim gradskim sadržajima bez korištenja osobnog automobila.

Novouređeni apartman svojom opremljenošću pruža dobrodošlicu svim gostima te je pogodan kako za kraće tako i za duže boravke pojedinačnih gosti, odnosno obitelji s djecom. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka, hodnika, kupaone i terase. Kuhinja je moderno uređena te opremljena perilicom posuđa, aparatom za kavu i kuhalom za vodu. U kupaonici se osim prostrane kade i umivaonika nalazi perilica rublja, fen, pegla i sušilo za veš. Dnevni boravak je opremljen s televizorom te klima uređajem.

Apartman je pogodan za 4 osobe (tri osobe + pomoćni ležaj). Na zahtjev gosta dostupan je i dječji krevetić s madracem.

Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi u apartmanu i parkirna karta koja omogućava besplatno parkiranje na svim uređenim parkirnim površinama u gradu.

Galerija slika:

 
 

Područje