Održan tradicionalni Božićni gala koncert u prepunoj sportskoj dvorani u Bjelovaru

 
 
 

Ono što je zamislio Tihomir Vondra i pokrenuo s bjelovarskim Jazz klubom preraslo je u dojmljivu manifestaciju koju je Grad Bjelovar prepoznao kao svojevrstan brend i zaštitni znak kulturnih događaja u Bjelovaru.

Deborah Woodson, karizmatična pjevačica osebujnom je garderobom, odličnim nastupom i vrhunskom izvedbom božićne pjesme prezentirala na najbolji mogući način. Dio je publike spontano reagirao, dok je ozbiljniji dio publike ostao staložen. Ipak, može se slobodno reći da je Deborah Woodson pobrala najveće simpatija i zaslužen pljesak.

Odlični su bili i nastupi Octachorda iz Rijeke s četiri pjevačice i četiri pjevača, dok je pravo iznenađenje bio odličan i pljeskom domaće publike pravedno nagrađen nastup domaćeg Davora Lovrića koji je imao i odlična solo i odličan duet s Deborah Woodson. Lovrićev je nastup bio ležeran i samouvjeren što je publika i nagradila.

Ostali su izvođači bili solidni, uz Massima Savića, uvijek svježeg i snažnoga glasa, a hvale vrijedan je bio i humanitarni nastup bjelovarskog Band Aid sastava u kojem dojmljivu izvedbu imali i članovi Klape Bjelovar.

Matija Dedić je svoju točku odradio briljantno. Publika je mogla otići stvarno zadovoljna viđenim.

Bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec rekao je da je Božićni gala koncert prerastao u tradiciju i postao zaštitni znak bjelovarskih kulturnih događanja. Dio publike komentirao je u hodniku da je bjelovarski Božićni gala koncert zanimljiviji od nekih drugih koje su posjećivali.

Galerija slika: