11. božićni gala koncert

 
 
 
11. božićni gala koncert
 
U organizaciji bjelovarskog Jazz cluba i pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara i ove će se godine održati tradicionalni Božićni gala koncert u velikoj školsko-sportskoj dvorani na Poljani dr. Franje Tuđmana.Mediji i glazbena stručna javnost ovaj Božićni gala koncert svrstavaju među najljepše božićne spektakle u zemlji.

Iz Osijeka dolazi nagrađivani zbor Vokalni ansambl Brevis. Afirmiran je na nivou Hrvatske, ali i šire. Na početku godine nastupao je u Carnegie Hallu.

Dolazi i Deborah Woodson koja je već nastupala u Bjelovaru i svi su je dobro prihvatili, a nastupala je s brojnim svjetskim zvijezdama.

Massimo Savić je bio također pristupačan i skroman na naš poziv da nastupa u Bjelovaru, zatim Matija Dedić, poznati jazz klavirist, Octachord iz Rijeke s četiri pjevačice i četiri pjevača koji su a-capela zbor, uglavnom pjevaju bez orkestra, ali su napravili ustupak i pjevat će uz orkestar.

Ove će godine nastupiti bjelovarski Band Aid. Napravili su božićnu pjesmu, pjesma je slatka i prigodna za ovo vrijeme. Nadam se da će se Bjelovarčanima svidjeti.

Flashback, također jedan od poznatih bjelovarskih sastava.

U dramskom dijelu nastupa Vedran Mlikota. Ukupno će nastupiti oko 120 izvođača. Božićni gala orkestar popunjen je većinom Bjelovarčanima, a sve pod vodstvom Alana Bjelinskog.