Kuća za odmor “Kod Dade”**

 
 
 
 
 

Adresa: Vrlika 26, Daruvar

Mobitel: 00 385 98 455 180 ; 00385 992710174

email: darkobakaric72@gmail,com ; diaanat@gmail.com

Kontakt osobe . Darko Bakarić, Diana Takač

Kuća za odmor " Kod Dade"** smještena je u mirnom, južnom dijelu grada udaljena od njegovog središta tek 15 minuta laganog hoda ili 3 minute vožnje osobnim vozilom. Svojom pozicijom, blizinom Daruvarskih toplica te ostalih turističkih znamenitosti ( Dvorac Janković, Rimska šuma, Petrov Vrh, Park tamnog neba...) te nadasve atraktivnim pogledom na grad gostima nudi pogodnost komfornog boravka i opuštanja u kući.

Ukupne je stambene površine 150 m2  čiju donju etažu čini opremljena kuhinja (štednjak sa pećnicom, hladnjak s ledenicom, perilica posuđa, kuhalo...) i prostrana blagovaonica. Središte kuće je dnevni boravak koji svojom prostranošću i ambijentalnom rasvjetom posjetiteljima omogućava ugodan i romantičan doživljaj. Staklena stijena u dnevnom boravku pruža jedinstven pogled na grad, hipodrom i širu okolicu te je ujedno izlaz na terasu. Boravak na terasi osobito u ljetnim mjesecima gostima omogućava opuštanje u pogledu i  zajamčenoj privatnosti. Dio donje etaže je i kupaonica opremljena kadom s tušem i svim nužnim sanitarijama.

Na katu kuće nalaze se tri spavaće sobe koje mogu smjestiti ukupno 6 osoba, trokrevetna (opremljen bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu), dvokrevetna s odvojenim krevetima i jednokrevetna soba. Na zahtjev roditelja našim najmlađim gostima na raspolaganju je dječji krevetić. 

Dvorišni prostor omogućava parkiranje vozila pod natkrivenom nadstrešnicom ili opcionalno uz nadoplatu u zatvorenom garažnom prostoru.

Gostima je na raspolaganju i kompletno opremljena pečenjara čija uporaba ( uz nadoplatu) upotpunjuje gastronomsku komponentu korištenja objekta.

Kao posebna pogodnost gostima se nudi transfer od/do zračne luke ili drugog odredišta te najam osobnog automobila ili bicikla. Ova pogodnost također se dodatni naplaćuje kao i boravak kućnih ljubimaca u kući.

Galerija slika:

 
 

Područje