Daruvarske toplice

 
 
 

Julijev park 1, 43500 Daruvar
Tel. +385 43 623000
Fax +385 43 33 19 56
.(Morate imati omogućen JavaScript kako biste vidjeli ovu e-mail adresu)
Internet stranica: www.daruvarske-toplice.hr

Ljekovita svojstva termalne vode te ljekovitog blata koristili su već stari Rimljani, a potom i Turci u vrijeme svojih osvajačkih pohoda po Europi. Danas su Daruvarske toplice suvremeni i moderno opremljeni centar za medicinsku rehabilitaciju, odmor i rekreaciju te prevenciju u očuvanju zdravlja.

Kompleks Daruvarskih toplica smješten je u prekrasnom višestoljetnom parku Julija Jankovića, okružen izvorima ljekovite tople vode i nalazištima ljekovitog mineralnog blata.

Smještajni objekt Termal izgrađen je 1980. godine i raspolaže s 156 soba i 273 postelje smještene u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i apartmanima. U sklopu Daruvarskih toplica nalazi se i smještajni objekt Arcadia s 25 ležaja, a odmah do nje ekskluzivni Restoran Terasa sa 180 sjedećih mjesta, plesnim podijem i vrtnom terasom.

Raznovrsni sadržaji za sport i rekreaciju nalaze u Termalu; sportska dvorana, fitness dvorane, wellness spa sadržaji i fitness studio, a upotpunjuju ih otvoreni i zatvoreni bazeni s toplom termalnom vodom.

Više informacija: www.daruvarske-toplice.hr

Galerija slika: