Kuća za odmor - Ranč Mali Sokol***

 
 
 
 
 

Kontakt osoba: Ivana Kocijan
Adresa: Praška ulica 28 C, Gornji Daruvar, 43 500 Daruvar
E-mail: ivanahaspl@gmail.com
Mob.: +38599 258 4164

Kuća za odmor Ranč Mali sokol*** nalazi se u Gornjem Daruvaru, 5 min vožnje od centra Daruvara, na osami gdje vas dočekuju smiraj zelenila, šume, livade i cvrkut ptica, što će vam sigurno pomoći da se opustite i napunite baterije za nadolazeće životne izazove.

U zelenilu okućnice nalazi se prostor za loženje vatre kako bi mogli uživati u smiraju dana uz toplinu plamena i panoramskom pogledu na svjetla grada ili zvjezdano nebo.

Okupite svoje društvo uz vatru na otvorenom i uživajte u pečenju kobasica i pucketanju vatre ili pripremanju grilla pod nadstrešnicom.

 

Kuća za odmor Ranč Mali sokol*** idealno je odredište i za obitelji s djecom i kućnim ljubimcima zbog prostranog dvorišta, trampolina, ljuljački, drvene kućice prepune igračaka, pješčanika, mogućnosti igranja nogometa, badmintona…. , a u ljetnim mjesecima možete se rekreirati i krijepiti kupanjem u dvorišnom bazenu.

 

Ispred Kuće za odmor Ranč Mali sokol*** je prostrana terasa na kojoj možete ispijati večernje ili jutarnje kave uz omiljenu knjigu i sunčeve zrake.

Iza ulaznih vrata očekuje vas interijer u rustikalnom stilu. Potpuno opremljene kuhinje za pripremanje obroka, dnevnog boravka s predivnim pogledom koji seže od Papuka do Psunja.

U Kući za odmor Ranč Mali sokol*** su dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, za ukupno četiri osobe, a u dnevnom boravku je moguće koristiti pomoćni ležaj na kojemu mogu udobno spavati još dvije osobe.

Ukoliko ste ljubitelj netaknute prirode i želite se odmoriti uz potpuni komfor, Kuća za odmor Ranč Mali sokol*** neka vam bude drugi dom!

 

Radujemo se vašem dolasku!

Galerija slika:

 
 

Područje