Sobe Ginko

 
 
 
 
 

Trg Presvetog Trojstva 3, 43 500 Daruvar, vl. Ljerka Kufner
Mobitel:  +38595 9000 699, +38595 9000 799
webwww.ginko-sobe.com
Kontakt osoba: Ljerka Kufner

U neposrednoj blizini dvorca grofa Jankovića iz 18.st.,u čijem se perivoju ispred samog dvorca nalazi najstarije stablo Ginko biloba u Hrvatskoj (također iz 18.st), od sada možete uživati u odmoru u našim jedinstvenim sobama u gradu Daruvaru, a nazvanim upravo po stablu Sobe Ginko***, uređenim po najmodernijim standardima. Sobe Ginko*** će vam pružiti jedinstven osjećaj odmora za dušu i tijelo, a nalaze se u zaštićenoj jezgri grada nastaloj u samom početku 20.st., te su potpuno uređene kako bi Vam pružile sve ono što je potrebno za idealan odmor.

Sobe se nalaze u samom srcu grada Daruvara, uz prekrasno uređeni perivoj dvorca grofa Jankovića, udaljene od najstrožeg centra svega 50-ak metara, a ipak nude mir i tišinu za savršeni odmor. Također, u neposrednoj blizini se nalaze i nadaleko poznate Daruvarske toplice sa svojim sadržajima, kao i novouređeni termalni vodeni park koji se prostire na 10 000 m2 i 2000m2 vodenih površina, a udaljen od naših smještajnih jedinica svega 100-tinjak metara, idealan za posjet u bilo koje doba godine.

Sobe su opremljene vrhunskim hotelskim krevetima, s madracima visoke klase, svaka soba posjeduje LCD TV, besplatan Wi-Fi, te svoju kupaonicu uređenu po najmodernijim standardima. Isto tako svaka soba posjeduje i posebnu LED rasvjetu radi stvaranja ugodne atmosfere koja će pridonijeti posebnom ugođaju prilikom vašeg boravka kod nas. Uz objekt se nalazi parking koji nije potrebno posebno rezervirati.

Kako grad Daruvar nudi podosta dodatnog sadržaja, možemo vas uputiti na iste ili Vam sami organizirati sadržaj po vašoj želji.

Nadamo se da će Vam boravak kod nas biti ugodan, zanimljiv, jedinstven i da ćete nam se sa zadovoljstvom iznova vraćati.

Galerija slika:

 
 

Područje