Apartman OPG Balja

 
 
 
 
 

OPG Balja

A.L. Dade br.8
Garešnica
www.opg-balja.hr
E-mail: info@opg-balja.hr
tel: 0989985815
tel: 043 448 100

Apartman OPG Balja nalazi se u obiteljskoj kući u ulici A.L.Dade 8 u samom centru Garešnice.

Nudi dvije spavaće sobe s po dva ležaja, kupaonicu s masažnim tušem i wc-om, veliki dnevni boravak s kuhinjom i mogućnošću dva dodatna ležaja, opremljen TV-om i besplatnim pristupom internetu. Gostima je na raspolaganju parkiralište s tri parkirna mjesta.

Obitelj Balja ima stogodišnju tradiciju bavljenja pčelarstvom stoga posjetitelji imaju mogućnost posjetiti njihovo poljoprivredno gospodarstvo koje se nalazi na rubnom dijelu Garešnice, udaljeno 1.3 km od apartmana, na kojem je otvoren „Prvi hrvatski hotel za pčele“. Na OPG-u Balja možete se upoznati s tehnologijom pčelarenja i nabaviti svoju vlastitu košnicu. Imanje je u prekrasnoj borovoj i bagremovoj šumici s malim ribnjakom i potokom, a dostupno je asfaltiranom cestom s velikim parkiralištem.

Također OPG Balja nudi i pčelarsku edukaciju u organiziranom programu, a posjetitelji i gosti u prizemlju kuće imaju mogućnost degustacije i kupovine pčelinjih proizvoda i raznih melema od crnog sljeza i nevena iz njihove vlastite organske proizvodnje.

Svi posjetitelji i gosti OPG-a Balja u znak zahvalnosti dobivaju prigodan poklon.

Galerija slika:

 
 

Područje