USKRSNA PRIČA OBITELJI SALAJ

 
 
 

Grabovnica, 23. ožujka do 2. travnja 2018.

Uskrsna priča obitelji Salaj, 7. po redu, počinje 23. ožujka te će trajati do 2. travnja 2018.
Pozivamo vas da zajedno s nama otkrivate tradicionalne vrijednosti uskrsnih blagdana i sa svojim najmilijima uživate u proljetnom okruženju imanja Salaj.

Ove godine očekuje vas preko 30 000 svjetlećih ukrasnih jaja, velika instalacija vlaka od slame, proširena šetnica s raznim svjetlećim 3D elementima te elementima od slame prikladnim za Uskrs - figure kokoši, pilića, zečeva, pijetlova te pisanice, košare i sl. 
Vi i vaši najmlađi moći ćete se zabaviti uz bogat animacijski program naših Love Carpe Diem animatora te popratni sadržaj za djecu (mini igre, kreativne radionice, potrage za jajima, Facepainting te razne dječje show programe).
Ukoliko poželite isprobati i kupiti razne prehrambene proizvode  i rukotvorine  OPG-ovaca i obrtnika te suvenire i poklone moći ćete ih potražiti na kućicama u sklopu Uskrsnog sajma.

Kako bismo prigodno pozdravili dolazak proljeća te uskrsnih blagdana, na imanju Salaj održat će se krijes i nastup tamburaškog sastava, a vrijeme održavanja svih događaja, kao i detaljan animacijski program ćemo pravovremeno objaviti na našoj Facebook i službenoj web stranici www.salajland.com 

Vidimo se na Uskrsnoj priči obitelji Salaj…

Foto: Davor Kirin

Galerija slika: