USKRSNA PRIČA NA IMANJU SALAJ, Čazma (Grabovnica), 7.4. - 23.4. 2017.

 
 
 

Obitelj Salaj ponovno otvara proljetnu sezonu najveće Uskrsne priče u Hrvatskoj.

Čarolija 20 000 svjetlećih pisanica

Obitelj Salaj ponovno otvara proljetnu sezonu najveće Uskrsne priče u Hrvatskoj. Otvorenje Uskrsne priče je 7.04. , a priča će trajati sve do 23.04. na imanju obitelji Salaj u Čazmi. Pisanice kao simbol Uskrsa ni ove godine neće nedostajati na imanju, štoviše, očekuje Vas više od 20 000 svjetlećih pisanica, ali i uskrsnih instalacija domaćih životinja, koje će zasigurno izmamiti svakoj generaciji osmijeh na lice.

Obitelj Salaj već šestu godinu zaredom priprema Uskrsnu priču na svom imanju ostavljajući sve posjetitelje bez daha. Na otvorenju Uskrsne priče svoj će glazbeni program predstaviti tamburaški sastav Čuvari Noći koji će Vas zasigurno potaknuti na ples, dok sve posjetitelje u subotu 15.04. očekuje tradicionalno paljenje uskrsnog krijesa.

«Vaši osmijesi, obitelj i sreća moja su motivacija već šestu godinu zaredom. Stoga Vas pozivam da doživite pravi uskrsni ugođaj, najljepši do sada», poziva Zlatko Salaj.

Za trajanja Uskrsne priče na imanju obitelji Salaj održat će se i Uskrsni sajam unutar kojega će posjetitelji imati priliku kupiti razne ručno rađene proizvode (nakit, suveniri, licitari, drvene rukotvorine..) kao i okusiti bogatu gastronomsku ponudu domaće proizvodnje (kozji sirevi, domaći med, slatkiši..). Cijena ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok djeca do 7 godina u pratnji odraslih, osobe s invaliditetom, štićenici djeca i odrasli s posebnim potrebama ulaznicu ne plaćaju.

U idiličnom uskrsnom okruženju imanja obitelji Salaj provedite nezaboravne zajedničke trenutke sa svojim najmlađima. Za vrijeme vikenda posebice smo se prilagodili najmlađima te u suradnji s animatorskom tvrtkom Carpyland iz Zagreba priredili kreativne, edukacijske radionice i tematske igre. Sve započinje s dječjom igrom s domaćim životinjama, nastavlja se potragom uskrsnih jaja a završava zečjom utrkom. Odbrojavamo dane do početka Uskrsne priče!

 

Foto: Davor Kirin

Preuzmite dokument:

Uskrsna priča na imanju Salaj   (281.21 KB)
 

Galerija slika: