Apartman Premier

 
 
 
 
 

Selimir Ivanković
mob: 091/2385-203
E-mail:  selimir.ivankovic@gmail.com

Apartman Premier se nalazi 800 m od središta Bjelovara, u vrlo tihoj i mirnoj ulici sa pogledom na veliki rekreacijski park i borovu šumu sa trim stazom, teretanom, košarkaškim i nogometnim igralištem. U sklopu apartmana na raspolaganju je roštilj i terasa sa pogledom na dvorište, cvjetnjak i vrt.

Apartman se nalazi na katu i površine je 75 m2. Klimatiziran je. Kapacitet 6 osoba. Ima spavaći sobu sa velikim bračnim krevetom i televizorom te još jednu malu sobu sa jednim ležajem. U blagovaonici je krevet na razvlačenje, a u dnevnom boravku mogu spavati dvije osobe na kutnoj garnituri. Boravak je opremljen velikim 3D televizorom sa mnoštvom digitalnih satelitskih programa.

U kuhinji se nalazi plinski štednjak sa pećnicom, mikrovalka, hladnjak s ledenicom, kuhalo za vodu, toster i caffe aparat.

 

Kupaonica ima perilicu rublja, glačalo i dasku za glačanje.

Grijanje je centralno na plin. Apartman posjeduje besplatan privatni parking.

Apartman je udaljen od Zagreba i zračne luke 80 km. Do autobusne i željezničke stanice ima 1,5 km. U neposrednoj blizini nalaze se trgovina i autopraonica. Restorani, caffe barovi i ostale trgovine nalaze se u centru grada i udaljeni su od apartmana 800 m.

Galerija slika:

 
 

Područje