DARUVARSKI CVJETNI SAJAM

 
 
 
DARUVARSKI CVJETNI SAJAM
 

Daruvar, 22. listopada 2022.

Daruvar je oduvijek grad parkova i prekrasnog očuvanog zelenila od centra grada pa sve do Petrovog vrha. Daruvar je grad s najviše osvojenih Zelenih cvjetova s titulom najuređenijeg malog grada kontinentalne Hrvatske.

Uređeni parkovi nisu samo mjesto za odmor i opuštanje već su i idealna kulisa za održavanja raznih događanja poput Cvjetnog sajma u sklopu kojega sudjeluju razni izlagači s rukotvorinama, domaćim proizvodima i cvjećari pa je uživanje posjetitelja višestruko.

Jesenski Daruvarski cvjetni sajam održava se 22. listopada od 09,00-17,00h upravo na površini  Lječilišnog perivoja Julijevog parka Daruvarskih toplica. U takvom okruženju su ljepota i šarenilo izloženog cvijeća i ukrasnog bilja izraženiji, a razne rukotvorine i domaći proizvodi primamljiviji i ukusniji. Program sajma obogaćuju razne kreativne radionice za odrasle i najmlađe, mogućnost jahanja na poniju, edukativna izložba gljiva i ljekovitog bilja, akustična svirka domaćih glazbenika i pomno odabrana gastro ponuda u Restoranu Terasa.

Više na: http://www.visitdaruvar.hr i https://www.facebook.com/Daruvarskicvjetnisajam/