Sportsko-rekreacijski centar Veliki Grđevac

 
 
 

Trg Kralja Tomislava 10, 43270 Veliki Grđevac

Tel./fax: 043/242-480
Mob: 099 471 52 51
E-mail: kuc.matolovrak@gmail.com
www.kucmatolovrak.eu
www.facebook.com/kuc.matolovrak

Sportsko – rekreacijski centar Veliki Grđevac sastoji se od 25 metarskog dubokog bazena, plitkog bazena za djecu s dvije „gljive“, te hidromasažnog bazena s ljekovitom vodom.

Uz bazene, tu se još nalaze: veliko dječje igralište, teniski i odbojkaški teren, sala s biljar stolom, stolom za stolni tenis te stolni nogomet.

Gosti za vrijeme boravka na bazenima mogu unajmiti ležaljku, a suncobrani su osigurani za sve one koji žele pobjeći od sunca u vrućim ljetnim danima.

Naravno, tu se nalazi i ugostiteljski objekt u  kojem  za vrijeme rada bazena gosti mogu kupiti hranu te osvježavajuća pića i sladolede.

Bazeni su napravljeni po najvišim standardima, opremljeni suvremenom tehnološkom opremom i obloženi kvalitetnom bazenskom keramikom. Plivački bazen je, osim bazenske tehnike za obradu vode, opremljen podvodnom rasvjetom i ljestvama za ulaz u bazen. Uz plivački bazen je i stolica s dizalom za ulaz i izlaz teško pokretnih kupača. Dječji bazen također ima podvodnu rasvjetu i usto vodene atrakcije  tkz. „gljiva“ i „maslačak“. Masažni bazen također  ima podvodnu rasvjetu, zračnu masažu i vodeno-zračnu masažnu stanicu.

Foto: Kulturni centar Mato Lovrak, Š. Brajković

Galerija slika: