Dvodnevni i jednodnevni izlet u Agroturizmu VINIA

 
 
 

Puričani 40
43 000 Bjelovar
Tel.: ++385 43 636 206
Mob.: ++385 91 4847 300
sasa.sapic@vinia.hr
www.vinia.hr

Na idiličnim bilogorskim brežuljcima u blizini Bjelovara, ali dovoljno daleko od gradske vreve, ugostit će vas obitelj Šapić.

Domaćini Tajana i Saša pobrinut će se da provedete nezaboravan dan ispunjen atmosferom seoskog života, svježim zrakom i prekrasnom prirodom. Za vas su pripremili različite cjelodnevne programe, a svaki uključuje uživanje u jelima tradicionalne kuhinje, domaće vino s bilogorskih brežuljaka i obilazak vinskog podruma. 

Saša će vas na gospodarstvu koje se sastoji od osam hektara vinograda, vinskog podruma, restorana, dvorana za seminare, dječje igraonice i staje sa sedam konja, rado uputiti i u sve tajne proizvodnje vina. 

Sobe u ponudi Vinie: Midnight rain i Quinn Marry imaju dva kreveta koji se mogu spojiti u veliki bračni krevet, TV, klima uređaj, Internet, kupaonicu sa hidromasaûnom tuš-kadom i terasu. 

Vinski podrum sastoji se od glavnog prostora u kojem su inox bačve zapremina od 40 do devet tisuća litara. U velikim inox bačvama odvija se maceracija i fermentacija u kontroliranim uvjetima te čuvanje vina. Drugi manji dio vinskog podruma je dio sa drvenim hrastovim barrique bačvama, arhiva i vinska banka sa sefovima za čuvanje vina. Strastveni sakupljači vina mogu iznajmiti sef i u njemu čuvati svoja vina u podrumskim uvjetima

Primjer programa: Cjelodnevni posjet Agroturizmu VINIA, Gradu Bjelovaru ili Etno parku u Velikom Trojstvu 
09:00 dolazak u Dom za umirovljenike Vita Nova - kratki odmor uz osvježenje (besplatna kava ili čaj) 
10:30 posjet Gradu Bjelovaru / Etno parku u Velikom Trojstvu / Romskoj kući 
12:00 dolazak u Izletište Vinia, živa muzika - Ples 
12:30 ručak (aperitiv, juha, glavno jelo, salata, kolač), 1 l vina i 1 l mineralne vode za 5 osoba 
13:30 degustacija 4 vrste vina u našem obiteljskom vinskom podrumu 
18:00 odlazak

 

Ponuda terensko jahanje

Ukoliko posjedujte jahaču dozvolu a zaljubljenik ste u prirodu te želite provesti nezaboravne trenutke u pejzažima i terenima Bilogore onda ste na pravom mjestu. Sukladno vašem znanju i iskustvu u jahanju zajedno sa vama odabiremo jednog od naših prekrasnih konja te kreiramo ponudu jahanja. Terensko jahanje može se odvijati uz ili bez prisustva trenera a ukoliko se radi o turističkom jahanju u koje je uključena posjeta turističkih destinacijama Bilogore voditelj turističkog jahanja bit će vaša pratnja. Za grupu jahača i višednevne ture na našem imanju možemo osigurati svu potrebnu infrastrukturu (smještaj u dvokrevetnim sobama, restoran, parking za kampere, dostava hrane na teren i slično).

Za one najmlađe i one malo manje hrabrije koji ne posjeduju jahače vještine nudimo jahanje u manježu uz vođenje. 

Preuzmite dokument:

Program - dvodnevni i jednodnevni izleti   (647.98 KB)
Program za grupe   (801.2 KB)
Program za planinare   (763.33 KB)
 

Galerija slika: