Studio apartman Mali Princ

 
 
 
 
 

Selimir Ivanković
mob: 091/2385-203
E-mail:  selimir.ivankovic@gmail.com

Studio apartman Mali princ  nalazi se 800 m od središta Bjelovara, u vrlo tihoj i mirnoj ulici sa pogledom na veliki rekreacijski park i borovu šumu sa trim stazom, teretanom, košarkaškim i nogometnim igralištem. U sklopu apartmana na raspolaganju je roštilj i terasa sa pogledom na dvorište, cvjetnjak i vrt.

Apartman je klimatiziran i veličine je 32 m2. U njega se ulazi sa šifrom te primopredaja ključeva nije potrebna. Maksimalan mu je kapacitet 4 osobe. Ima veliki bračni krevet i garnituru na razvlačenje. Opremljen je velikim televizorom sa mnoštvo stranih digitalnih programa. U kuhinji je indukcijsko kuhalo, mali hladnjak s ledenicom, mikrovalka, kuhalo za vodu, caffe aparat i toster. Grijanje je centralno na plin. Ima besplatan privatni parking.

Apartman je udaljen od Zagreba i zračne luke 80 km. Do autobusne i željezničke stanice ima 1,5 km. U neposrednoj blizini nalaze se trgovina i autopraonica. Restorani, caffe barovi i ostale trgovine nalaze se u centru grada i udaljeni su od apartmana 800 m.

Galerija slika:

 
 

Područje