VINO TOUR 2019.

 
 
 
VINO TOUR 2019.
 

Daruvar, 2. lipnja 2019.

Biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica

Pozivamo zaljubljenike u biciklizam, očuvanu prirodu, fotografiranje da nam se pridruže na ovogodišnjoj biciklijadi VINO TOUR – biciklijadu skrivenim putevima ribnjaka Končanica. Dužina rute je cca 40 km (kombinacija makadama, šumskog puta i asfalta), nakon dolaska zajedničko druženje na Sportskom ribnjaku Končanica uz besplatan ručak za sve sudionike biciklijade.

Biciklijada će se održati dana 2. lipnja 2019. godine s početkom u 10,00 sati, polazak ispred Turističkog ureda Daruvar, Trg kralja Tomislava 12, a planiran završetak je u 13,00 sati na Sportskom ribnjaku Končanica.

Specifikacija rute:

  • Kreće se s Trga kralja Tomislava u Daruvaru u 10,00 sati, zatim se ide prema Općini Končanica te se ulazi u prostor Ribnjaka Končanica.
  • Vrste kolnika (asfalt, makadam, šumski put).
  • Oko 13,00 sati je planiran dolazak na Sportski ribnjak Končanica na kojem uređeno odmorište za sve posjetitelje, a za sve sudionike biciklijade će biti organiziran besplatan ručak.
  • Polazak je organiziran, a povratak po vlastitoj želji.

Napomene za sve sudionike:

  • Vožnja je na vlastitu odgovornost, uz poštivanje prometnih propisa. Organizator ne snosi eventualnu stetu po zdravlje i imovinu sudionika. Za osobe mlađe od 16 godina obavezna je uporaba kacige, a za djecu do 12 godina obavezna je pratnja punoljetne osobe.
  • Prijaviti se na bicikljadu možete putem e-maila turistickiured@daruvar.hr ili putem telefona 043/331- 382, kotizacije za biciklijadu nema. Prijave na biciklijadu do 28.5.2019. godine.
  • Veselimo se vašem dolasku u velikome broju, a za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte. 

Preuzmite dokument:

Plakat Vinotour 2019   (817.35 KB)