FOTO - SAFARI I PROMATRANJE ŽIVOTINJSKOG SVIJETA

 
 
 

FOTO - SAFARI novi turistički proizvod u BBŽ
FOTO - SAFARI I PROMATRANJE ŽIVOTINJSKOG SVIJETA novi turistički proizvod u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Bogata prirodna resursno-atrakcijska osnova Bjelovarsko-bilogorske županije, osim upečatljivim termalnim izvorima, karakterizirana i šumovitim obroncima Bilogore, Moslavačke gore, Ravne gore i Papuka promreženih dolinama, vodotocima i ribnjacima, meka je izletničkog turizma i turizma specijalnih interesa tijekom cijele godine. Atraktivnost prirodnog prostora, posebice područja šumskih površina kojima koncesijski dobrim dijelom upravljaju ovdašnje lovačke udruge, nude mogućnost razvoja i unapređenja turističke ponude destinacije i foto-safarijem.

Turisti - ljubitelji prirode s interesom za užitkom promatranja i fotografiranja flore i faune, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji od sada mogu krenuti i u „lov“ čarobnih prirodnih ljepota uz pomoć objektiva i dalekozora i kao svojevrsne suvenire kući odnijeti fotografije za pamćenje.

O ponudi foto-safarija koja uključuje i stručne vodiče-pratitelje možete više saznati u Turističkoj zajednici BBŽ, Lovačkom savezu Bjelovarsko-bilogorske županije te u ponudi turističke agencje PutovanjaPLUS.

Preuzmite dokument i saznajte više o Foto-safari ponudi Turističke agencije: Foto-safari ponuda 

PutovanjaPLUS d.o.o.
Trg Stanka Vraza 2, 43000 Bjelovar
Tel.: 043 241 195
Fax: 043 220 553
Mob.: 091 781 83 52
E-mail: mirela@putovanjaplus.hr
info@putovanjaplus.hr


Lovački savez Bjelovarsko-bilogorske županije
Trg Kralja Tomislava 5, 43000 BJELOVAR
Tel.: (043) 241 14
Fax.: (043) 220 115
E-mail: lovacki.savez.bbz@bj.t-com.hr

Galerija slika: