ADVENTURE BJELOVAR – QUAD SAFARI, BICIKLISTIČKI SAFARI, MOTO ENDURO

 
 
 
 

ALBA obrt za trgovinu i usluge
vl.Nataša Miljanić
Narta 55, 43247 Narta
Telefon: 043/716-019, 099/2549139
Telefax: 043/716-019
alba.trgovina@gmail.com

https://adventure-bjelovar.com/

Poslovni subjekt je registriran u obliku Obrta s djelatnostima usluga koje daju potporu drugim turističkim djelatnostima tj. Subjektima (npr. Smještaju) i turistima na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Želimo Vam prenijeti višegodišnje iskustvo outdoor zabave.
Vožnja quad vozilima, biciklima ili motorima za šumu uz sigurnosne preduvjete, osiguravaju adrenalin u kombinaciji sa zadovoljstvom svakom našem korisniku.
Blage padine Bilogore, Moslavačke Gore, Papuka te doline Česme i Ilove će vam pokazati samo dio naših prirodnih ljepota.

Naš obrt bavi se s nekoliko djelatnosti vezano uz turizam; bitno je istaknuti nekoliko postojećih, te nekoliko djelatnosti koje imamo u planu u skoroj budućnosti.

Dajemo u zakup opremu za rekreaciju i sport, te laka motorna vozila, npr:

  • opremu za badminton,
  • opremu za stolni tenis,
  • napuhance za djecu, tobogan,
  • quad vozila - osnovica naših aktivnosti je quad safari
  • bicikle (u procesu smo nabave 8 MTB bicikla)

Organiziramo sastanke i druženja grupa u okviru quad safari programa-omogućujemo boravak u prirodi i rekreacijsko-sportske igre.

Posredujemo u organizaciji Airsoft igara s airsoft klubom.

Organiziramo outdoor aktivnosti u sklopu zabave i rekreacije koje obuhvaćaju vožnju biciklima (vlastitim), quadovima, motorima, pješačenje ili nešto slično u sklopu našeg imanja koje se nalaze u ruralnoj sredini ili na području Bjelovarsko-bjelovarske županije, gdje dolazimo na adresu korisnika.

Nudimo i uslugu smještaja za višednevne safari izlete, kao i brigu za djecu tijekom trajanja safarija.

Organiziramo enduro vožnje šumom uz pratnju vrhunskih poznavatelja staza na Bilogori s dovozom motora i ukupnom logistikom otklanjanja brzih nedostataka na vozilu, pranje motora i slično, ručak, večera, noćenje i prostor za relaksaciju.

U osnivanju smo i agility parka za pse na našem seoskom imanju gdje pozivamo korisnike da uz stručnu podršku obučavaju svoga psa, socijaliziraju ga ili da mu omoguće vrhunski doživljaj prirode kao i svom vlasniku.

Javite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se pobrinuti da provedete nezaboravan aktivni odmor na području Bilogore, Moslavine i Papuka.

Preuzmite dokument:

Biciklisticki safari   (486.24 KB)
Quad safari   (444.08 KB)
 

Galerija slika: