POTVRDE O ZAVRŠENOM PROGRAMU STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA TURISTIČKIH ANIMATORA TZ BBŽ

 
 
 

POTVRDE O ZAVRŠENOM PROGRAMU STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA TURISTIČKIH ANIMATORA TZ BBŽ DOBILO 16 ANIMATORA


Na svečanoj dodjeli 29. prosinca 2015. <strong>Potvrde o uspješno završenom programu stručnog osposobljavanja turističkih animatora TZ  Bjelovarsko-bilogorske županije, koji je uz potporu ostvarenu na natječaju Hrvatske turističke zajednice realizirala Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije</strong>, dobilo je 16-ero polaznika koji su uspješno završili program „Turistički animatori – inicijatori turističkog doživljaja“.

Polaznici, turistički djelatnici u javnome i privatnom  sektoru s područja cijele BBŽ,  uspješno su završili teoretski i praktični dio edukacije koja je obuhvaćala tematske cjeline kao što su: Razvoj, značaj, cilj i oblici animacije u turizmu, Komunikacija u turističkoj animaciji, Posebni događaji kao dio ponude suvremene turist. animacije, Kreativnost u animaciji kroz stvaranje doživljaja i posebnog iskustva, Suveniri kao emotivna veza s destinacijom, Moć „storytellinga“ u animaciji u turizmu.

Treba istaknuti da je stručno osposobljavanje za polaznike, zahvaljujući financijskoj potpori dobivenoj na javnom natječaju Hrvatske turističke zajednicu te sufinanciranju TZ BBŽ i BBŽ,  bilo potpuno besplatno.

Potvrde su polaznicima edukacije u ime realizatora programa dodijelili bjelovarsko-bilogorski župan i predsjednik TZ BBŽ, Damir Bajs, predavač i voditelj programa, dr. sc. Romana Lekić, predstojnica katedre turizma na Veleučilištu Vern te direktorica TZ BBŽ, Jasna Vaniček-Fila.

Preuzmite dokument:

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA TURISTIČKE ANIMATORE BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE   (2.05 MB)
 

Galerija slika: