Održana edukacija o internetskom oglašavanju turističkih proizvoda

 
 
 
Održana edukacija o internetskom oglašavanju turističkih proizvoda
 

Ured Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije u srijedu 19. veljače 2014. godine u velikoj dvorani Županijske komore Bjelovar, organizirao je edukaciju o internetskom oglašavanju turističkih proizvoda i usluga.

Edukacija je bila namijenjena djelatnicima turističkih zajednica, institucija, privatnim i fizičkim osobama čija je djelatnost vezana za turizam i turističku ponudu s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Cilj edukacije je unaprijediti internetsko oglašavanje kroz primjere prilagođene isključivo turističkoj ponudi.

Prezentaciju što je dobra internetska stranica, a što su loša rješenja, kako kvalitetno povezati Internet oglašavanje i poslovanje na terenu održali su predstavnici agencije Svinaweb.

Davor DebrecinDavor Debrecin jedan od predstavnika agencije Svinaweb rekao je da su dobre internetske stranice kada poduzeće, agencija ili obrt mogu poslovati bez problema i da mogu doći do kupaca ne samo u Hrvatskoj već i šire. Nažalost, ljudi još uvijek nisu upoznati s tim i ne znaju iskoristiti potencijale Interneta. Također je rekao da to nije skupo oglašavanje i za malo novaca mogu se postići odlični rezultati.

Svi koji su došli na ovu prezentaciju mogli su čuti puno više o internetskom oglašavanju i kvaliteti web stranica. Prisutnima je pokazano kako mogu mjeriti učinke svojih ulaganja u internetsko oglašavanje te kako upravljati ponudom i potražnjom te što trebaju i kako oglašavati uslugu smještaja, a što i kako oglašavati usluge na destinaciji (organizatori izleta, restorani, lokalna prodaja usluga i proizvoda).

Edukaciji su se odazvali svi predstavnici Turističkih zajednica iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Galerija slika: