Vinarija Coner

 
 
 
 
 

Jabučeta 12
43 203 Kapela
Tel.: +385 43 269 022
Mob.: +385 91 121 1277
vinarija@coner.hr
www.vinarija-coner.hr

Radno vrijeme: nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak od 10 do 20 sati, petak i subota od 10 do 22 sata
Kapacitet: 160 gostiju

Dobrodošli u srce Bilogore, pitomog kutka zelene Hrvatske. Na spoju vinorodnih brežuljaka i bukovih šuma s plodnom ravnicom kojom teče rijeka Drava, oplemenjuju ju hrastove prašume i nadaleko poznati Peski, pozivamo Vas da se opustite i uživate u trenutku koji će Vam ostati trajna uspomena.

Posjetite nas i upoznajte suvremene načine proizvodnje vina, uživajte u kušanju i druženju, te na koncu, ponesite dio bilogorskog mira sa sobom.

S ponosom Vam predstavljamo Vinariju Coner, projekt Coner grupe. Svaka od grana našeg obiteljskog poduzetničkog pothvata, od ljekarni i wellness centara, preko hotela na otoku Pagu, natrag na Bilogoru, u proizvodnju zdrave hrane i dobrog vina, bila je i jest povezana sa zdravljem, tijela i duha.

Igrališta, šetnice, piknik livade, vidikovci, biciklističke i pješačke staze, osvježit će Vas i ispuniti energijom. Ili samo uživajte u suncu, domaćoj hrani i dobru vinu na našoj terasi…

VINARIJA

Pomno odabrane sorte posađene su na šest hektara bilogorskog obronka kako bi davale najbolje grožđe. Korištenjem suvremenih metoda obrade tla i loze, odnjegovali smo izuzetno zdrave plodove, a ništa manje pozornosti nije posvećeno grožđu kada, skinuto s trsja, počinje svoj put prema vinu.

RESTORAN

U restoranu ćete kušati tradicionalna jela bilogorskog kraja pripremljena na ekskluzivan i suvremen način, od namirnica proizvedenih na našem imanju na Bilogori ili seoskim gospodarstvima u okolici. Sve što možemo, uključujući ručno proizvedenu tjesteninu, poslužujemo domaće. Uz jela s karte, u ponudi su specijaliteti s ražnja i iz krušne peći. U dvije dvorane možemo primiti do 160 gostiju.

Želite li svoje goste počastiti na drugom mjestu, kvalitetu i ekskluzivnost Vinarije Coner donijet ćemo k Vama kroz potpunu uslugu kateringa.

SMJEŠTAJ

Od siječnja 2017. nudimo Vam i smještaj u pet soba i tri apartmana s ukupno 24 ležaja.

Sobe i apartmani moderno su uređeni i opremljeni u ruralnom ambijentu.

Želite se odmoriti za vikend s obitelji ili samo provesti nekoliko dana u prirodi smještaj vinarije Coner je idealan za to.

AKTIVNOSTI

Dječja i sportska igrališta, uređene šetnice oko vinograda, piknik livade, vidikovci, biciklističke i pješačke staze, sadržaji su koji se neprestano obnavljaju i obogaćuju novima kako bi Vam dali razlog za ponovni dolazak.

U restoranu možete naručiti košaru za piknik i uživati u objedu na livadi ili u hladu naših lipa, oraha i voćki starih sorti.

POSAO

U Vinariji Coner možete jednostavno i uspješno spojiti posao i užitak. Nudimo Vam ispunjen, koristan i opuštajući radni dan ili dan za team-building na Bilogori, za što su Vam na raspolaganju i naši fitness treneri. Obje dvorane opremljene su opremom za održavanje sastanaka, radionica i predavanja.

PROSLAVE

Vjenčanje na tratini ispred vinarije ili usred vinograda, učinit će Vaš nezaboravan dan takvim i za Vaše goste.
 
Obiteljske svečanosti u prekrasnoj prirodi od običnog će okupljanja postati doživljaj kojeg će se svi rado sjećati.

ATRAKCIJE

Bilogora i okolica obiluju biljnim i životinjskim svijetom, ali i kulturnim sadržajima. Možete se baviti lovom, ribolovom, jahanjem, sudjelovati u zabavnim kulturno-povijesnim manifestacijama, obići Bilogorsku vinsku cestu, posjetiti lječilišta s termalnom vodom, umjetničke galerije, stare utvrde i arheološka nalazišta kraja koji je naseljen od kako su prvi ljudi stigli u Europu.

WELLNESS & SPA

Upotpunite doživljaj boravka na Bilogori posjetom našem wellness centru. Naša wellness filozofija temelji se na osnovna tri stupa ovog centra: Wellfeeling, Salon ljepote i Fitness centar. U centru radi tim stručnjaka koji će za svakog klijenta napraviti individualan program prilagođen specifičnim potrebama.


Foto: Vinarija Coner, Štefan Brajković

Galerija slika:

 
 

Područje