Konjički klub Veliko Trojstvo

 
 
 

Braće Radića bb
43226 Veliko Trojstvo
Mob.: ++385 98 912 56 78

Nudimo: vožnja zapregom, tamburaški orkestar, doček uz domaća pića i jela, razgledavanje OPG-a, prikaz pasmina konja na OPG-u uz stručno predavanje o pasminama konja s prikazom jahanja.

Radno vrijeme: po najavi
Kapacitet: 30 gostiju

Imanje obitelji Pirin u Velikom Trojstvu plijeni poglede svih prolaznika zbog svoje osmišljene vizualne koncepcije koja pruža puni užitak svima koji vole konje. U ambijentalnom okruženju bilogorske doline i okolnih brežuljaka, načičkanih vinogradima i klijetima, imanjem dominira središnji objekt za predah jahačima nakon jahanja, u manježu ili po bilogorskoj konjičkoj stazi, u kojemu je moguća okrjepa svime što se nalazi u ponudi Bilogorskog turističkog puta. Pokraj objekta iz kojega svakodnevno odzvanjaju zvuci bilogorskih tamburaša i starih bilogorskih napjeva nalazi se pravi hotelski smještaj za konje a gospodarskim dvorištem prostire se ograđeno jahalište i šetalište za konje.

Gostima OPG-a Pirin na raspolaganju je isključivo vino, sirevi, suhomesnati proizvodi i mesni specijaliteti bilogorskog kraja. U kuhinji se isključivo pripremaju jela od domaćih specijaliteta svojih susjeda. Izvorni ugođaj na imanju Pirinovih dopunjuje Tamburaški orkestar „Veliko Trojstvo“. U glazbenoj sobi njihovu svirku mogu poslušati svi gosti koji dolaze, a i kad odlaze, prate ih tamburaši uz putni gemišt.

Galerija slika: