Kamp Vinia

 
 
 
 
 

Puričani 40
43 000 Bjelovar
Tel.: ++385 43 636 206
Mob.: ++385 91 4847 300
sasa.sapic@vinia.hr
www.agroturizam.vinia.hr

Kamp Vinia je novi mini kamp u seoskom domaćinstvu otvoren u sklopu Izletišta i vinotočjaVinia.

Kamp se sastoji od 4 parcele za kampere i kamp prikolice od kojih je svaka po 75 m2, te kamp mjesto predviđeno za ljubitelje odmora u šatorima na koje se može postaviti 15 do 20 šatora.

U sklopu Izletišta Vinia nalazi se još vinarija u kojoj možete kušati vina iz naše proizvodnje, dva ugostiteljska objekta u kojima organiziramo sve vrste svečanih proslava, edukacijske dvorane namijenjene različitim seminarima, te rođendaonice za one najmlađe.

Sastavni dio izletišta Vinia je i objekt sa smještajnim kapacitetima u kojem se nalazi 5 dvokrevetnih soba kategorije 4 sunca (zvijezdice), koje su većinom opremljene masažnim kadama, LCD televizorima, minibarom, klima uređajima te imaju vlastitu terasu sa pogledom na pitome bilogorske pejzaže.

Osim soba u ponudi imamo i apartman za 2-8 osoba kategorije 3 sunca koji se sastoji od dvije spavaće sobe, boravka sa vlastitom kuhinjom, kupaonice, natkrivene terase sa velikim drvenim stolom i roštiljem. Apartman je klimatiziran i opremljen TV-om. Pristup internetu u svim našim objektima je besplatan.

Restoran je uređen u tradicionalnom rustikalnom stilu i namijenjen je za obilježavanje najljepših obiteljskih trenutaka (manje svadbe, krstici, krizme, rođendani, godišnjice braka …) kao i za poslovne domjenke, poslovne ručkove te posjet različitih grupa izletnika i turista. Na jelovniku su najčešće jela sa roštilja i jela ispod peke.

Vinski podrum sastoji se od glavnog prostora u kojem su inox bačve zapremina od 40 do 9.000 litara. Drugi manji dio vinskog podruma je dio sa drvenim hrastovim barrique bačvama, arhiva i vinska banka sa sefovima za čuvanje vina. Strastveni sakupljači vina mogu iznajmiti sef i u njemu čuvati svoja vina u podrumskim uvjetima.

Sastavni dio vinskog podruma je i mala trgovina s vinima gdje se sva vina mogu kupiti u buteljama, neka u bocama od litre i kao otvorena roba – rinfuza.

Foto: Izletište i vinotočje Vinia, Š. Brajković

Galerija slika:

 
 

Područje