OPG Kristine Horvat

 
 
 
 
 

Dioš 68, 43 505 Končanica

Kontakt osoba: Katarina Horvat

Mob: +385 99 513 7234

E-mail: opghorvat.dios@gmail.com

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalazi se na području općine Končanica, u mirnom i prirodom okruženom mjestu Dioš, udaljenom svega 6 km od centra Daruvara.

Pored OPG-a Kristine Horvat ☼ ☼ nalazi se dječje igralište, a od znamenitosti u blizini je jedan od najmlađih slavonskih dvoraca, Dvorac Dioš. U općini Končanica, udaljenoj svega 3 km, nalazi se Ribnjačarstvo Končanica d.d., najstarije ribnjačarstvo u Hrvatskoj koje sadrži i Sportski ribnjak namijenjen rekreacijskim aktivnostima za ljubitelje pecanja i uživanja u blagodatima prirode. 

U sklopu OPG-a gosti mogu izabrati smještaj u sobama ili u objektu vrste Objekt za robinzonski smještaj.

SOBE

OPG Kristine Horvat ima dvije sobe za odmor, jednokrevetnu i dvokrevetnu sa zajedničkom kupaonicom. U svakoj sobi je TV, Wi-fi, a dozvoljen je boravak i kućnih ljubimaca.  

Za goste koji koriste uslugu noćenja postoji mogućnost pripreme doručka pri čemu se poslužuju proizvodi domaćih OPG-ova. Parking osiguran.

U sklopu objekta nalazi se prostor za druženje i proslave, prezentacije i poslovne sastanke (na raspolaganju je projektor i platno) kapaciteta 130 osoba, s pecarom i roštiljem na korištenje.

DRVENA KUĆA ZA ROBINZONSKI SMJEŠTAJ

Drvena kuća za robinzonski smještaj, jedina je te vrste registrirana u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U njoj može boraviti 5 osoba istovremeno, a uz zonu spavanja na raspolaganju je još opremljena kuhinja, toalet, TV i radio jedinica i vanjski tuš.  

Ispred samog ulaza je uređena terasa i jezerce s čamcem s mogućnošću korištenja na vlastitu odgovornost.

Od dodatnih sadržaja za korištenje je pecara i natkriveni prostor za druženje s drvenim masivnim stolovima i klupama. Parking je osiguran i besplatan za sve goste.

U drvenoj kući za robinzonski smještaj dočekat će vas mir i tišina i spokoj šume i polja u okruženju.

Galerija slika:

 
 

Područje