SPORTSKO REKREACIJSKI CENTAR KUKAVICA - HOSTEL

 
 
 
 
 

Trg Kralja Tomislava 10,
43270 Veliki Grđevac

Tel./fax: 043/242-480
Mob: 099 471 52 51
E-mail: kuc.matolovrak@gmail.com
www.kucmatolovrak.eu
www.facebook.com/kuc.matolovrak

OAZA PRIRODE, MIRA, POVIJESTI, KULTURE, EDUKACIJE, SPORTA I REKREACIJE

Sportsko rekreacijski centar Kukavica nalazi se na glavnoj cesti Bjelovar – Daruvar, svega 20ak minuta vožnje od Bjelovara. Karakteriziraju ga spokojni mir, netaknuta priroda, raznolikost biljnog i životinjskog svijeta te je zbog svojih karakteristika primamljiv osobama svih uzrasta; od školske dobi do starije populacije.

U našem hostelu na raspolaganju Vam je 80 ležaja, restoran, polivalentna dvorana za različite sastanke i seminare, staja za konje, te nogometno, odbojkaško (pijesak), rukometno i košarkaško igralište. U šumama oko kukavice nalazi se 50 kilometara uređenih konjičkih i biciklističkih staza.

U sklopu centra, tijekom cijele godine, organiziraju se različite manifestacije (Olimpijada dječjih vrtića), razni seminari i edukacije, team building, škole u prirodi, logorovanja i različite druge aktivnosti.

U neposrednoj blizini našeg Sportsko rekreacijskog centra nalazi se Veliki Grđevac, rodno mjesto našeg proslavljenog pisca dječjih romana, Mate Lovraka u kojemu možete posjetiti Lovrakov centar koji će Vas svojim  mlinom družba Pere Kvržica i originalnim vlakom iz 1916. godine vratiti u vremena snimanja filmova koji su ušli u povijest.

Isto tako, u Velikom Grđevcu se nalaze novotvoreni vanjski bazeni, na kojima zbog mogućnosti grijanja vode putem solarnih ploča, produžujemo sezonu kupanja od 01.06. pa sve do 01.10 svake godine.

Galerija slika:

 
 

Područje