JAVNI NATJEČAJ za dodjelu sredstava

 
 
 
JAVNI NATJEČAJ za dodjelu sredstava
 

Bjelovar, 15. ožujka 2023.

JAVNI NATJEČAJ za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2023. s područja Bjelovarsko-bilogorske županije iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent.

Predmet Javnog natječaja je dodjela bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent prikupljenih od 1. siječnja do 31. prosinca 2022. za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2023. s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Sredstva će se dodjeljivati za:

Projekte lokalnih turističkih zajednica s područja Bjelovarsko-bilogorske županije čiji je indeks turističke razvijenosti za 2021. godinu manji od 25 sukladno Metodologiji izračuna turističke razvijenosti Instituta za turizam koja je iskazana u Prilogu 1. Pravilnika o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22).

Rok za podnošenje kandidatura je 30 dana od objave Javnog natječaja (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 30-tog dana od objave javnog natječaja).

Dodatne informacije isključivo pisanim putem, na info@tzbbz.hr najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.

Cjelokupni tekst Javnog natječaja možete preuzeti u prilogu ispod teksta.

Preuzmite dokument:

Javni natjecaj za nerazvijene ltz - tz bbz 2023.   (814.14 KB)