DANI PIVA 2018.

 
 
 
DANI PIVA 2018.
 

Daruvar, 17.-18. kolovoza 2018.

 

Kako bi Pivovara Daruvar, jedan od najznačajnijih simbola grada, približila svoju paletu proizvoda potrošačima, dani 17. i 18. kolovoz 2018.g. rezervirani su za Dane piva u Daruvaru.

Počastite svoje nepce raznim vrstama piva proizišlih iz obiteljskih receptura i mašte proizvođača na craft beer festu te uživajte u širokoj paleti specijalnih vrsta piva Pivovare Daruvar.

Dok je petak rezerviran za degustaciju craft piva 33 malih pivovara s područja Hrvatske i ugodno druženje u dvorištu Dvorca Janković, u subotu se zabavljamo na Trgu kralja Tomislava uz Staročeško pivo i koncerte bendova Drugi format i Psihomodo pop u večernjim satima.

Pivovara Daruvar zasigurno je jedan od najznačajnijih simbola ovoga grada i njegove bogate tradicije. Osnovana je još davne 1840. godine na imanju grofa Jankovića i pošto od svojega osnutka pa do danas djeluje na istom mjestu, slovi za najstariju pivovaru u Hrvatskoj, jedinstvenu po načinu proizvodnje piva prema tradicionalnoj češkoj recepturi.

Kako bi približili svoju paletu proizvoda potrošačima, mjesec kolovoz rezerviran je za Dane piva u Daruvaru. Dani piva u Daruvaru prvi puta su održani 2011., a do danas su postali omiljena pivska manifestacija u svojoj regiji. Najstarija hrvatska pivovara dom je omiljenog  Staročeškog piva, a njega sasvim sigurno neće nedostajati na ovoj tradicionalnoj manifestaciji.

Više o Pivovari Daruvar, Staročeškom pivu i 5th Element craft pivu pročitajte i pratite na:

- internet stranici Pivovare Daruvar https://www.starocesko.com/  i facebook stranici Staročeško.com

- internet stranici 5th ELEMENT BEER https://www.5th-element.com.hr/  i facebook stranici 5th Element