DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE – OKUSI BJELOVARSKO-BILOGORSKOG KRAJA 15.-28. studenoga 2021.

 
 
 
DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE – OKUSI BJELOVARSKO-BILOGORSKOG KRAJA 15.-28. studenoga 2021.
 

DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE – OKUSI BJELOVARSKO-BILOGORSKOG KRAJA

15.-28. studenoga 2021.

Nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se od 15. - 28. 11. 2021. u više od 100 restorana diljem Lijepe Naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i već od 75,00 kn uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak. 

Zajednička je to manifestacija nosioca standarda i sustava Turističkih zajednica županija koja se, organizira  na nacionalnoj razini u četrnaestodnevnom trajanju - od 15. do 28. 11. 2021. godine. Sudjeluje više od 100 ugostiteljskih objekata s područja 11 županija. Projekt Okusi Hrvatske tradicije bavi se unapređenjem ponude tradicijskih lokalnih jela u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata, umrežavanjem nosioca standarda Okusi tradicije, te sustavnim razvojem novih lokalnih turističkih proizvoda i događanja u području eno-gastronomije i kulture blagovanja u cjelini (http://www.okusi.hr). Manifestacija će ljubiteljima gastronomije omogućiti da u ugostiteljskim objektima nosiocima branda Okusi hrvatske tradicije po promotivnoj cijeni od 75 i/ili 95, 125, 195 kuna uživaju u odabranom slijedu od tri tradicijska jela.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije trinaest je ugostiteljskih objekata koji su nosioci standarda Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja koji sudjeluju u nacionalnim Danima Okusa hrvatske tradicije i u kojima za vrijeme trajanja manifestacije možete kušati u slijedu tri tradicijska jela po promotivnim cijenama - RESTORAN&CATERING ROKO, BISTRO FRANZ i RESTORAN BJELOVAR iz Bjelovara, IZLETIŠTE VRATA BILOGORE iz Maglenče (Veliko Trojstvo), RESTORAV-VINARIJA CONER iz Jabučete (Kapela), IZLETIŠTE NA MALENOM BRIJEGU iz Ribnjačke (Velika Pisanica), GOSTIONICA ANA iz Čazme, VILA GARIĆ iz Podgarića, BISTRO KOD BAKE i HOTEL GARIĆ iz Garešnice, KAVANA QUEEN, RESTORAN TERASA – DARUVARSKE TOPLICE i RESTORAN TAVERNA – DARUVARSKE TOPLICE iz Daruvara.

Dobro došli i dobar Vam tek. Živjeli !

Nositelji Okusa bjelovarsko-bilogorskog kraja:
https://www.okusi.hr/okusi-bjelovarsko-bilogorskog-kraja/partneri.html

Preuzmite dokument:

Okusi bjelovarsko-bilogorskog kraja - jelovnici   (920.88 KB)