8. ETNO FESTIVAL “BILOGORO U SRCU TE NOSIM”

 
 
 
8. ETNO FESTIVAL “BILOGORO U SRCU TE NOSIM”
 

Veliko Trojstvo, 5. studenoga 2023.

Na osmom izdanju Etno festivala "Bilogoro u srcu te nosim" nastupit će 18 izvrsnih izvođača. U nedjelju, 5. studenoga 2023. godine u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu svoje će skladbe publici predstaviti: Tomislav Škara, Snježana Maričić Grgac, Damir Lovreković, Ivica Šeperić, Željko Sesvečan, Saša Gorenjak, TS Šandrovac, Franjo Barić, TS Nemir, KUD "Ivan Vitez Trnski" Nova Rača, Ivan Petravić, Tomo Lučić, VIS Matice umirovljenika Bjelovar, Tamburaši KUD-a "Veliko Trojstvo", Tamburaški sastav KUD-a Mate Lovraka Veliki Grđevac, Nenad Flegar, Anđelka Baburić  te Dino Radosavac.

Kao i prethodne godine, voditelj festivala je Branko Uvodić, a u revijalnom dijelu programa nastupit će Viktorija Kulišić-Đenka koju će pratiti sastav „Divne godine“.

Ulaznice za festival moguće je kupiti četvrtkom i subotom na Gradskoj tržnici Bjelovar na štandu kod vage u razdoblju od 9:00 do 13:00 sati te u zgradi Općine Veliko Trojstvo, svaki radni dan od 7:00 do 15:00 sati. Uz navedeno, ulaznice će se moći kupiti i na sam dan održavanja festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu. Osiguran je i besplatan prijevoz autobusom na festival, s polascima iz Štefanja prema Bjelovaru i Velikom Trojstvu, a besplatan autobus osigurala je Općina Veliki Grđevac. O samim autobusnim stajalištima na kojima će autobusi ukrcavati putnike javnost će na vrijeme biti upoznata.