23. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 7. LOREKO – SAJAM LOVA, RIBOLOVA, EKOLOGIJE I RURALNOG

 
 
 
23. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 7. LOREKO – SAJAM LOVA, RIBOLOVA, EKOLOGIJE I RURALNOG
 


23. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM - 11. do 13.9.2015. i
7. LOREKO – SAJAM LOVA, RIBOLOVA, EKOLOGIJE I RURALNOG TURIZMA

23. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, najveća manifestacija Bjelovarskog sajma, ali i najveća tog tipa u Republici Hrvatskoj, održat će seo d 11. do 13.9.2015. godine na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara.

7. LOREKO – SAJAM LOVA, RIBOLOVA, EKOLOGIJE I RURALNOG TURIZMA


ponovno će se održati u sklopu Jesenskog sajma, a svojim će sadržajima i ponudom upotpuniti i dodatno podići kvalitativnu razinu tradicionalnog Jesenskog sajma.


Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom.
I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt ''licem u lice'' jer omogućava da istovremeno vidite, ocjenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

Uz ove pozitivne strane nastupa na sajmovima, garancija uspješnog sudjelovanja na sajmu te prezentacija vlastitih proizvoda i usluga je kvalitetno i na vrijeme osmišljen sajamski nastup s kvalitetnim promidžbenim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Prošlogodišnji Jesenski sajam posjetilo je oko 40.000 posjetitelja, a nastupilo je u gospodarskom dijelu izložbe gotovo 500 izlagača iz Hrvatske i 11 stranih država.
Veliki dio izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu kvalitetno predstaviti novitete, obaviti direktnu prodaju, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove i poslovne kontakte.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam poznat je međunarodni, prvenstveno stočarski ali i gospodarsko-obrtnički sajam na kojem su zastupljena posljednja dostignuća na tim poljima, kao i velika ponuda poljoprivredne mehanizacije.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – Državna stočarska izložba, na kojoj će se kao i prošlih godina predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima.

Više informacija na: www.bj-sajam.hr