12. Međunarodni pčelarski sajam i Izložba vina i vinogradarske opreme

 
 
 
12. Međunarodni pčelarski sajam i Izložba vina i vinogradarske opreme
 

12. MEĐUNARODNI PČELARSKI SAJAM 6. i 7.2. 2016. • SAJAMSKI PROSTOR GUDOVAC

Na Sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza 6. i 7.2. 2016. godine održat će se 12. međunarodni pčelarski sajam.

Najveći pčelarski sajam u Republici Hrvatskoj ponovno očekuje nastup preko 100 izlagača, te dolazak oko deset tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Pored izlagača iz Hrvatske, na prethodnim pčelarskim sajmovima bilježimo nastup izlagača iz Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam ponovno će se u istom terminu, ali u zasebnom izložbenom paviljonu, održati Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima obogatiti ovu sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će kao i uvijek do sada biti podijeljen u 3 osnovne cjeline:
1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda – Paviljon 1 i Paviljon 8.
2. izložba i prodaja pčelarske opreme – Paviljon 8,
3. edukativni dio – Paviljon 4 (Aukcijska dvorana).

Za pčelare inovatore će ponovno biti osiguran poseban izložbeni prostor u predvorju Paviljona 4, te ih molimo da se jave u Odjel prodaje Bjelovarskog sajma, kako bi dobili potrebne informacije i na vrijeme osigurali svoj izložbeni prostor. Od ostalih događanja izdvajamo izložbu fotografija vezanih uz pčelarstvo, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, edukacije za školsku djecu i kulinarski show.

Skrećemo pažnju svim izlagačima iz inozemstva koji žele promovirati ili prodavati svoju robu na Pčelarskom sajmu da nam se jave kako bi dobili sve potrebne informacije vezane uz privremene radne dozvole i carinske propise Republike Hrvatske.

Prijave za Pčelarski sajam primat ćemo do popune izložbenog prostora ili najkasnije do petka 22. 1. 2016. godine.

Za sve informacije obratite nam se u naš Odjel prodaje:
Tel: +385 (0)43 238-846, +385 (0)43 238-852, +385 (0)43 238-844
Fax: +385 (0)43 238-841,
e-mail: .(Morate imati omogućen JavaScript kako biste vidjeli ovu e-mail adresu).(Morate imati omogućen JavaScript kako biste vidjeli ovu e-mail adresu).(Morate imati omogućen JavaScript kako biste vidjeli ovu e-mail adresu)

Svi zainteresirani izlagači i posjetitelji, mogu na našoj web stranici www.bj-sajam.hr, pronaći sve potrebne informacije o 12. međunarodnom pčelarskom sajmu (prijavne obrasce, program, predavanja i slično).

Medno! 

Preuzmite dokument:

Letak - 12. Međunarodni pčelarski sajam   (2.18 MB)