Rent a bike

 
 
 

Novost - Rent a Bike

RENT A BIKE
Suradnjom Grada Daruvara i Turističke zajednice Daruvar-Papuk, Grad je kupio 3 bicikla u turističke svrhe. Turisti bicikle mogu iznajmiti uz predočenje identifikacijske isprave i ispunjavanjem Izjave o korištenju u vrijeme radnog vremena Turističkog ureda Daruvar.

Iznajmljivanje se ne naplaćuje.

DA BIKE - NAJAM ELEKTRIČNIH BICIKALA
U gradu Daruvaru se nalaze 3 električna bicikla za najam, a u Općini Sirač 2 električna bicikla za najam koja su postavljena na eBIKESHARE  stanicama. Bicikli se mogu iznajmiti 0-24h, cijena najma je 10 kn/sat, 50 kn/ 6 sati, a svako prekoračenje se naplaćuje dodatnih 10kn/sat. Sustavi automatskog iznajmljivanja bicikala, tzv. bike-sharing, po uzoru na mnoge svjetske destinacije, rezultat su nastojanja da se korisnicima omogući brz i jednostavan način korištenja bicikla, unapređenju razine usluge i ponude destinacije.  Za sva dodatna pitanja o najmu električnih bicikala možete nazvati Turistički ured Daruvar na broj telefona 043/331-382 ili doći osobno u Turistički ured Daruvar, Trg kralja Tomislava 12.

Kontakt i info:
TZ Daruvar-Papuk
Trg kralja Tomislava 12, Daruvar
Tel: 043/331-382
E - mail: turizam@daruvar.hr ; tic@daruvar.hr 

 

NAJAM ELEKTRIČNIH BICIKALA  - BJELOVAR
Na području grada Bjelovara svi građani i turisti mogu unajmiti e-bicikl, i to na tri lokacije diljem grada: na Poljani dr. Franje Tuđmana pokraj Dvorane europskih prvaka, na Šetalištu dr. Ivše Lebovića pokraj Dječjeg odjela knjižnice te u Masarykovoj ulici pokraj Autobusnog kolodvora.

Na tri stanice za e-bicikle postavljeno je ukupno devet gradskih električnih bicikala za iznajmljivanje.

Upute za korištenje bicikala nalaze se na svakoj stanici.  Proces je jednostavan i traje vrlo kratko. Potrebna je registracija u sustav za evidenciju i plaćanje najma bicikla. Sat korištenja stoji 5 kuna, a bicikl možete ostaviti na bilo kojoj od tri postojeće stanice.

Kontakt i info:
Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 2
43 000 Bjelovar
Tel.: 043/243-944
www.turizam-bilogorabjelovar.com.hr
E-mail: info.tzbb@gmail.com

 

 

Galerija slika: