Apartman Flamingo

 
 
 
 
 

Andrije Hebranga 9,
43 500 Daruvar

vl. Snježana Svatoš Rigo
Kontakt osoba: Marija Finek, 098 952 0935

Apartman Flamingo*** udaljen je 1 km od središnjeg gradskog trga na kojem se odvijaju sva veća događanja, nalaze restorani, ugostiteljski i trgovački objekti. Na otprilike istoj udaljenosti od 1 km je i autobusni kolodvor, Daruvarske toplice i Termalni vodeni park Aquae Balissae s cjelogodišnjom ponudom kupanja u zatvorenim i otvorenim bazenima s termalnom vodom, fitness centrom, wellness sadržajima i dr. Daruvarske toplice okružene su najstarijim lječilišnim perivojem kontinentalne Hrvatske s grabovim alejama i cvjetnim gredicama, Julijevim parkom, koji se pak nadovezuje na Rimsku park šumu veličine 20 hektara s Poučnom stazom koja vodi do Izvora ljubavi Julisbruma i Židovskog groblja, spomenika kulture koji datira s početka 19. stoljeća.

Apartman Flamingo*** nalazi se u prizemlju obiteljske kuće, površine cca 72m² posluje tijekom cijele godine, a sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice s TV-om, kupaonice s tuš kabinom, dnevnog boravka s TV-om, dvosjedom i trosjedom, 2 spavaće sobe s 4 kreveta, radnim stolom i dječjim prijenosnim krevetićem te spremištem za odlaganje stvari. U Apartmanu Flamingo*** dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca, osiguran wi-fi i parkirno mjesto.   

Gosti na raspolaganju imaju i ugostiteljsku ponudu restorana Flamingo koji se nalazi u užem centru grada, a koji je u vlasništvu obitelji Finek.

Galerija slika:

 
 

Područje