FESTIVAL ZDRAVLJA IZ PRIRODE

 
 
 
FESTIVAL ZDRAVLJA IZ PRIRODE
 

Bjelovar, 16. studenoga 2019.

Manifestacija FESTIVAL ZDRAVLJA IZ PRIRODE održava se u Bjelovaru već drugu godinu zaredom u organizaciji udruge ZADOVOLJNA ŽENA.
Festival je izložbeno - prodajnog karaktera, a okupiti će preko 30-tak izlagača iz svih krajeva Republike Hrvatske.


Na Festivalu ćemo tako naći :

  • ZDRAVU HRANU – brašna, sjemenke, ulja, čajeve i sl.
  • DEKORATIVNU I LJEKOVITU KOZMETIKU – kreme, masti, tinkure i sl.
  • RUČNO RAĐEN NAKIT OD DRAGOG, POLUDRAGOG KAMENJA TE DRUGIH PRIRODNIH MATERIJALA.

Posjetitelje očekuju brojna iznenađenja, od kojih možemo izdvojiti besplatno šminkanje, besplatne frizure i besplatne masaže...

Posebni gosti – izlagači – Strukovna škola iz Đurđevca (zanimanje frizer-kozmetičar)
Na Festivalu će nastupiti i naši gosti u dopodnevnom terminu dječji vrtić Ciciban, a u popodnevnom terminu Slavuji i fakini sa posebnim repertoarom.

Festival se otvara u 9,00 sati i traje do 18,00 sati, zato dođite i provedite nezaboravnu subotu.

Udruga „ZADOVOLJNA ŽENA“ osnovana je u listopadu 2017. godine s ciljem uključivanja žena u javni i društveni život, kako onih iz urbanih sredina, tako i onih iz ruralnih sredina.

Ciljevi Udruge su  motiviranje i osnaživanje žena za preuzimanje aktivnijih uloga u svim segmentima društvenog života, djelovanje u davanju jednakih mogućnosti i statusa ženama u gospodarskom, društvenom i političkom životu te poticanje gospodarskog napretka temeljenog na znanjima, radnim sposobnostima i etičnosti, kroz angažiranje istinskih potencijala žena, kako bi postale aktivnije, te vratile izgubljeno samopoštovanje i samostalnost.

Udruga organizira manifestacije te kreativne i edukativne radionice kako bi svojim članicama, a posebno onim iz ruralnog područja pružila mogućnost da se kroz razne temetske edukacije motiviraju i uključe u javni i društveni život na području grada, odnosno općine u kojoj žive, organizirajući se u manje skupine prema interesnim područjima, što bi imalo za primarni cilj ekonomsko i statusno osamostaljenje, razvoj samopoštovanja, kreativnosti i samopouzdanja, podizanje razine društvene svijesti o zaštiti okoliša, te sekundarni cilj poticanje motivacije naših članica na izražavanje kreativnosti, kroz kreativno korištenje slobodnog vremena i razvoj društvene svijesti za društveno koristan rad. 

Zaštitni znak udruge je djetelina i bubamara, simboli sreće i blagostanja…